NVVC Nieuws

NVVC NAJAARSCONGRES 2021 Inschrijving geopend

23 augustus 2021

THERE GOES MY HEART AGAIN! 

We mogen weer en we gaan weer! We zijn ontzettend blij dat het NVVC Najaarscongres naar verwachting in fysieke vorm zal kunnen plaatsvinden en nodigen u van harte uit op 4 en 5 november 2021 in Papendal.

De congrescommissie is enthousiast begonnen met het invullen van het programma, met de meervoudig op te vatten titel: ‘There goes my heart again’. Met verschillende werkgroepen van de NVVC hebben we voor u een mooi programma opgesteld, waarin ritme- en geleidingsstoornissen centraal staan. Op donderdag vindt de invulling plaats in nauwe samenwerking met de NHRA. Daarnaast zal de ‘Zorg op afstand’ en de huidige beleidsvisie van de NVVC, op de beide dagen als onderwerp terugkomen.

Ook traditionele onderwerpen staan weer op het programma, zoals de Wenckebach Lecture en de uitreiking van de Durrerprijzen. Nieuw is de Cardiologenpenning welke zal worden uitgereikt aan jonge klaren van het afgelopen jaar. De commissie Kwaliteit en beroepsbelangen zullen u ook weer informeren over de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Naast het wetenschappelijke programma kondigen we ook de gezellige donderdagavond aan. Netwerken met een Walk & Talk dinner, en op de achtergrond muziek. Dat alles op een locatie in de omgeving. We hopen dat u er ook bij bent!

Bekijk het programma en de laatste informatie op de congreswebsite.

Wij kijken ernaar uit u op 4 en 5 november 2021 te ontmoeten!

Met collegiale groet,

 Namens alle leden van de congrescommissie,
 Annemien van den Bosch, voorzitter

Klik hier om in te schrijven voor het NVVC Najaarscongres 2021