Vacature bij de NVVC

De Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) is de beroepsvereniging voor cardiologen die ondersteund wordt door een bureau waarbinnen een enthousiast en kundig team werkzaam is.

Junior projectleider NVVC Connect (24-32 uur)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, bevlogen persoon met goede communicatieve vaardigheden die samen met ons de zorg voor mensen met hartfalen en atriumfibrilleren verder wil verbeteren.

Programma Connect
NVVC Connect is het thematisch programma binnen de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie dat gericht is op het samen verbeteren van de zorg voor patiënten met hart- en vaataandoeningen. NVVC Connect stimuleert en ondersteunt op regionaal niveau de samenwerking tussen specialisten, huisartsen, praktijkondersteuners, verpleegkundig specialisten en andere professionals rondom de patiënt. Op deze manier zet NVVC Connect in op het inrichten van de zorg die toekomstbestendig is en een goede kwaliteit en toegankelijkheid van zorg garandeert.

Nederlandse Vereniging voor Cardiologie
De Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) is de beroepsvereniging voor cardiologen. De NVVC heeft als missie het stimuleren van kwalitatief hoogwaardige zorg op basis van wetenschappelijk onderzoek, opleiding en innovatie, ondersteund door een bureau waarbinnen een enthousiast en kundig team werkzaam is. De NVVC verenigt cardiologen en andere zorgprofessionals betrokken bij de behandeling van patiënten met hart en vaatziekten en treedt namens hen op bij de beleidsvorming op het gebied van de cardiovasculaire zorg in de volle omvang van het veld.

Wat ga jij doen?
Jij gaat deel uitmaken van het programmateam Impuls Hartzorg dat zich richt op de implementatie van juiste zorg op de juiste plek voor mensen met atriumfibrilleren en hartfalen. Een ambitieus programma dat start op 1 januari 2023 waarin we intensief gaan samenwerken met minimaal 22 regio’s die deel uit maken van het Connect-netwerk. Binnen dit netwerk zetten we in op het implementeren van vigerende richtlijnen, innoveren we waar mogelijk en werken toe naar patiëntgerichte zorg. Je bent de rechterhand van de programmaleider en jouw werkzaamheden zijn divers en afhankelijk van de kennis, vaardigheden en expertise die jij meeneemt. In ieder geval heb je veel contact met de regio’s zodat je exact weet wat daar speelt en je bent in staat dit zorgvuldig terug te koppelen naar het programmateam. Het betreft een veelzijdige en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling en eigen inbreng.

Ben jij wie wij zoeken?
Je bent enthousiast, leergierig, proactief en een echte netwerker. Je bent communicatief vaardig, je werkt zorgvuldig en zelfstandig. Je hebt een afgeronde WO-opleiding, bijv. op het gebied van innovatiemanagement, en je hebt affiniteit met de zorg.

Wat bieden wij?
Een contract voor 24 tot 32 uur per week voor de looptijd van één jaar met uitzicht op verlenging. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een passend salaris (schaal 4 conform CAO Federatie Medisch Specialisten). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse? Stuur dan je CV met motivatiebrief voor 19 december 2022 naar sollicitatie@nvvc.nl t.a.v. mevr. C. de Vries, programmamanager Connect, onder vermelding van ‘vacature junior projectleider Connect’.

Interesse?
Stuur dan je CV met motivatiebrief voor 19 december 2022 naar sollicitatie@nvvc.nl t.a.v. mevr. C. de Vries, programmamanager Connect, onder vermelding van ‘vacature junior adviseur Connect’. Meer informatie? Je kunt voor meer informatie contact opnemen met Anja de Bruin, programmaleider Impuls Hartzorg via 06-52442534 . 

Website NVVC Connect: www.nvvcconnect.nl