NVVC vacatures

Junior beleidsadviseur NVVC (32 uur)
Kwaliteit en Opleiding

Wil je je ontwikkelen tot beleidsadviseur in het hart van de zorg? Dan hebben wij de perfecte startersbaan voor jou als junior beleidsadviseur bij de dynamische Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC).

Wie zijn wij? Een actieve en energieke wetenschappelijke vereniging!

De Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) is de beroepsvereniging voor cardiologen en allied professionals. Onze kerntaak: het stimuleren van kwalitatief hoogwaardige zorg op basis van wetenschappelijk onderzoek, opleiding en inhoudelijke en organisatorische innovatie; dienstverlenend naar onze leden én naar de maatschappij.

 

Wat ga je doen? Een veelzijdige functie waarin je veel gaat leren!

Als junior beleidsadviseur ben je een volwaardig lid van ons beleidsteam, bestaande uit seniors én juniors. Zo krijg je de kans om te leren van zowel je ervaren collega's als je gelijkgestemde en gedreven leeftijdsgenoten. Je werkt aan diverse projecten op gebied van kwaliteit en opleiding en je ondersteunt de betreffende commissies. Zo ga je beleid maken ten aanzien van “samen beslissen” (professional en patiënt), draag je bij aan het optimaal gebruik van de cardiologische kwaliteitsregistraties, werk je samen aan het richtlijnenbeleid, bereid je met het conciliumbestuur de vergaderingen met alle opleiders voor en werk je samen met cardiologen in opleiding rondom thema’s als vitaliteit en duurzaamheid. Daarbij communiceer je naar onze leden over jouw mooie resultaten.

 

Ben jij wie wij zoeken? De professional die waarde wil toevoegen aan het cardiologische zorgveld!

Je bent enthousiast, leergierig en proactief. Je hebt een relevante academische opleiding afgerond, zoals bijvoorbeeld in de (bio)medische wetenschappen, gezondheidswetenschappen, healthcare management of health economics policy & law. Je weet zelfstandig werken goed af te wisselen met samenwerken met collega’s en professionals. Je wilt je ontwikkelen, zowel inhoudelijk, als ook in het schakelen tussen analyse, inhoud, details en grote lijnen. Communicatie in woord -en schrift gaat je makkelijk af; je hebt veel zin om op dit gebied jouw bijdrage te leveren.

 

Wat bieden wij? Een interessant totaal pakket!

Een uitdagende baan in het moderne kantoor Holland Heart House in hartje Utrecht, gelegen op nog geen 5 minuten lopen van het station Utrecht Centraal. Een inspirerende werkgever met een leuk team met goede balans qua kantoor en thuis werken. Het contract is voor 32 uur voor een jaar; met uitzicht op een vast contract als het van beide kanten matcht. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van € 3.346,- tot € 5.148,- (schaal 4 conform CAO Federatie Medisch Specialisten). Én wij bieden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling, NS business card, thuiswerkvergoeding en wij regelen een laptop en telefoon.


Interesse? Stel je vragen of solliciteer!

Voor vragen over de vacature- bel ons gerust op 030-2345000. Een van ons team staat je graag te woord. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie brief vóór 1 april 2024 naar sollicitatie@nvvc.nl t.a.v. Iris van der Valk, directeur, onder vermelding van ‘vacature junior beleidsadviseur’.